Kikkererwten schotel met paprikasaus

Standaard

Nodig

  • 2 ajuinen
  • paprika (groen, geel, rood)
  • erwtjes
  • 2 blikken kikkererwten
  • maïs (een half blikje)
  • 3 el Ajvar
  • 1 tl gemberchutney
  • komijnzaad
  • peper
  • grof zout
  • paprikapoeder
  • groentenbouillonblokje
  • ev. geraspte kaas

Bereiding

Stoof de ajuin en paprika aan.

Bak de (uitgelekte) kikkererwten met peper, grof zout en komijnzaad.

Laat even bakken en kruid met paprikapoeder.

Doe de maïs en erwten bij de groenten.

Doe de gemberchutney erbij, kruid met peper.
Voeg de eetlepels paprikapasta toe. Doe er groentenbouillon bij.

Laat wat inkoken en voeg de kikkererwten toe.

Wij aten het met couscous.
Het is nog lekkerder met geraspte kaas door!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s