Raapjes-kaasburger

Standaard

Nodig:

  • 2 stengels selder
  • 3 tenen look
  • gember
  • 2 kleine rode ajuinen
  • een bosje raapjes
  • fenegriek  poeder
  • pikante kruiden
  • garam massala
  • bloem
  • havervlokken
  • witte bonen (1 blik, uitgelekt)
  • geraspte kaas
  • p&z
Bereiding

Snijd de ajuin fijnen bak ze. Voeg daar geplette look & geplette (of fijngesneden) gember aan toe.

Snijd de selder fijn en voeg het bij de ajuinen. Kruid met peper, zout en fenegriek.

Schil de raapjes en snijd in stukken. Stoom (of kook) ze tot ze zacht zijn.

Als ze gaar zijn mogen ze gemixt worden.

Mix de bonen (ik spoel ze eerst goed af en laat ze uitlekken) en voeg toe bij de raapjes.

Meng alles en doe er de ajuin & selder bij. Voeg de kaas, bloem, havervlokken toe. Kruid met garam massala, pikante kruiden, fenegriek  en peper. Voeg eventueel nog wat zout toe.

Zet het enkele uren in de frigo

Maak er burgers van

En bak ze.

Smakelijk.  🙂

(De foto’s zijn precies wat wazig, mijn instellingen stonden niet juist.. )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s