Komkommer raita

Standaard

Een dipsausje op basis van yoghurt.

Nodig

  • 25 cl yoghurt
  • 1/2 komkommer.
  • 1 tl komijn (geroosterd & gemalen)
  • fijngesneden chilipeper
  • enkele blaadjes munt, gehakt
  • p&z
  • citroensap (naar smaak)

Bereiding
Rooster de komijnzaadjes en maal ze fijn met een vijzel.
Ontpit de komkommer en rasp hem. Ik knijp de komkommer uit zodat de raita niet te slap wordt. Voeg alle ingrediënten samen.

Advertenties

»

  1. Pingback: Pakora « elfjeskruid

  2. Pingback: Baingan Bharta (Aubergine curry) | elfjeskruid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s