tomaten raita

Standaard

Ik maakte al eens komkommer raita en probeerde deze keer eens tomaten raita.
Deze keer geen hoeveelheden, ik deed het gewoon op het gevoel.

Ingrediënten

  • 1 tomaat, ontpit
  • yoghurt
  • munt, gehakt
  • p&z
  • gemberpoeder

Bereiding

Ontpit de tomaat. Zo voorkom je dat de raita te slap wordt.
Doe de yoghurt, tomatenblokjes en fijngehakte munt in een potje. Kruid met peper, zout en gemberpoeder.

Hier werd het geserveerd met Aloo Gobi (aardappel & bloemkool), Indian Zucchini Pasta (courgette pasta) en puri.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s