havermoutpap met kokos,banaan en aardbeienconfituur

Standaard

Ik gebruikte theekopjes als maatstaf.

Ingrediënten

  • 1 kopje havermout
  • 1,5 kopje melk
  • 1 banaan
  • 1 tl kokosolie
  • 1 el aardbeienconfituur
  • 1 el lijnzaad
  • 2 el kokospoeder
  • kaneel (naar smaak)
  • handje rozijnen

Bereiding
Zet een pot op het vuur en laat de kokosolie smelten. Doe het lijnzaad in de pot en voeg de melk toe. Daarna gaan de rozijnen erbij, alsook de havermout.
Snijd de banaan in schijfjes en voeg ze toe. Voeg de kokospoeder en de kaneel toe. Als al de melk opgenomen is, zet je het vuur uit.
Voeg 1 el aardbeienconfituur toe om het iets zoeter te maken. Je kan ook agavestroop nemen als je dat liever hebt.
Ik vind het het lekkerst als de havermoutpap nog warm is.
IMG_8008

IMG_8010

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s