Overnight oats

Standaard

Dit recept ontdekte ik op de website van Vegadutchie. Ondertussen heb ik dit recept al talloze keren gemaakt en het kan me nog steeds bekoren. Poepsimpel en verrassend lekker!

Haar recept en foto’s (die tevens een pak mooier zijn dan die van mij 😉 ) vind je hier terug.

Ingrediënten

  • 1/3 kopje havermout
  • 2/3 kopje sojamelk (vanille sojamelk is ook lekker)
  • 1 el lijnzaad
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 banaan, in schijfjes
  • 1 el aardbeienconfituur
  • 1 el pindakaas

Bereiding

De avond van voordien doe je de melk, havermout, lijnzaad, kaneel en schijfjes banaan in een kom. Roer het geheel.
IMG_8170 IMG_8172

’s Ochtends voeg je 1 el aardbeienconfituur en 1 el pindakaas toe. Meng het geheel.
IMG_8214

Ja, ik geef toe, het ziet er niet echt uit maar ’t is ontzettend lekker. Zeker het proberen waard!

Advertenties

»

  1. Gisteravond gemaakt en vanochtend voor het eerst gegeten. Ondanks dat ik geen jam/confituur had (ik heb ahornsiroop gebruikt) was het heerlijk! Nog bedankt voor de tip, leuke vervanging voor mijn commerciële ontbijtgranen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s