Banaan-kokos-chocolade-amandel-praline

Standaard

Ja, dat is een mond vol hé? 😀
Ik heb mijn pralines niet geteld, maar ik gok dat ik genoeg had voor zo’n 25 tal, afhankelijk van de grootte uiteraard en hoeveel je van de praline snoept terwijl je ze maakt.. 😉

Ingrediënten

  • 2 kleine bananen (± 175g)
  • 1/2 cup kokosolie (± 105g)
  • 1 el cacao (±10g)
  • 1/6 cup agave (45g)
  • 75g geraspte kokos
  • 1 el amandelboter
  • fondant chocolade (of melk of witte chocolade, wat je zelf wenst), gesmolten

Bereiding

Dit is weer een recept waar je blendertje het meeste werk doet. Al de ingrediënten in een de blender en mixen maar. Je kan het ook in meerdere keren doen als je schrik hebt dat je blender het niet aan kan. 😉
Laat het mengsel afkoelen in de koelkast tot het hard genoeg is en je er vormpjes van kan maken.
Smelt de chocolade en dop de pralines in de chocolade. Laat ze hard worden in de frigo.
Enjoy!
IMG_9962

IMG_9965 IMG_9968

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s