Bananencreme

Standaard

Simpel & snel dessertje.
Het enige dat mensen zou kunnen ‘afschrikken’ is dat de bovenlaag een beetje bruiner wordt. Ik besprenkelde de bananen met een beetje citroensap maar toch werden ze nog bruin(er). Als iemand dé ultieme tip heeft, hoor ik het graag! Mij houdt het niet tegen om dit dessertje te maken. Goedkoop, lekker en ideaal om restjes bananen te verwerken.
Door de agavestroop werd het sowieso al wat bruiner. Je kan het ook zoeten met een ander zoektmiddel dat niet verkleurd, of gewoon wegalaten.
Het moet even opstijven in de koelkast maar wordt niet super hard. Wil je het iets harder, voeg dan wat meer santen & kokosolie toe.
Goed voor 4 kleine potjes.

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 50g santen
  • 50g kokosolie
  • snufje kaneel
  • 1 el agave
  • citroensap

Bereiding

Laat de kokosolie smelten met de santen.
Mix de bananen en doe er wat citroensap op.
Voeg alles bij elkaar. Doe het in potjes, dek af en laat opstijven in de koelkast.
IMG_3269

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s