Tagliatelle met geroosterde walnoten/rucolapesto

Standaard

Dit receptje is lekker in al zijn eenvoud.

 Ingrediënten

  • 2 cups walnoten
  • 200g rucola
  • 3 tenen look
  • 2 ajuinen
  • pepertje
  • 1/2 cup pindaolie
  • p&z
  • tagliatelle

Bereiding

Rooster de walnoten.
Hou enkele noten en wat rucola apart om op het einde te dresseren. Mix de rest samen met de pindaolie, peper en zout. Ik serveerde nog gebakken ajuin erbij waar ik de look en het pepertje bij deed. Indien je geen gebakken ajuinen erbij doet, voeg dan wat look en chilipeper toe aan je pesto.

Snijd de ajuinen fijn en bak ze samen met de geperste look en fijngesneden chilipeper.
IMG_6966

Kook de tagliatelle gaar.
Doe de ajuinen erbij, alsook de pesto.
IMG_6969 IMG_6970

Meng het onder elkaar.
IMG_6973 IMG_6974

En als laatste voeg je wat gehakte geroosterde walnoten toe en wat rucola. Ik scheurde de rucola zodat ze iets kleiner werd.
IMG_6978 IMG_6980

IMG_6976 IMG_6977

Advertenties

»

  1. 🙂 hehe, ik at gisterenavond tagliatelle met zelfgemaakte spinazie pesto en geroosterde walnoten 😉 ook een ajuintje en halve rode paprika erbij en 2 teentjes extra look uitgesperst, geserveerd met wat blokjes fetakaas…. 😉 xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s