Vijgenvreugde

Standaard

Een dessertje of ideaal voor bij de koffie. Poepsimpel. 😉
Dit receptje is goed voor 6 glaasjes/potjes.
Ik gebruikte amandelkoekjes in dit recept, maar jules de strooper noemt het amandelbrood.

Ingrediënten

  • 200g gedroogde vijgen
  • 200g mascarpone
  • 1 el agave
  • 3 el amandelpoeder
  • snuf zout
  • 1 tl citroensap
  • 21 amandelkoekjes (3,5 koekjes per glaasje)

Bereiding

Mix al de ingrediënten (behalve de koekjes!).

Verkruimel de koekjes. Neem een glaasje en spuit er wat van het vijgen/mascarpone mengsel in. Ik deed het met een spuitzak omdat dit toch iets makkelijker werkt.
Doe er de helft van de koekjes in en spuit er wat van het vijgenmengsel op. Werk af met de andere helft van de koekjes.
IMG_6962

IMG_6964

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s