Cannelloni met spinazie, paprika en bechamelsaus

Standaard

Ingrediënten

  • 5 (kleine) vegetarische braadworstjes: 250g
  • 400g spinazie
  • 1 ajuin
  • 3 tenen look
  • 2 rode paprika’s
  • 150g ricotta (mag ook wat meer zijn)
  • geraspte kaas
  • 2 el lookstukjes
  • hot & spicy barbecue kruiden
  • 1/8 tl asafoetida
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • p&z
  • bechamelsaus (boter, bloem, melk, p&z, nootmuskaat)
  • cannelloni’s

Bereiding

Stoof de spinazie. Kruid het met p&z en asafoetida. Laat het goed uitlekken. Je kan er ook wat op duwen zodat het sap kan weglopen.
Snijd de ajuin fijn en snijd de paprika in blokjes. Bak ze samen met de fijngeperste look. Kruid met p&z en komijnpoeder.
Snijd de worst in schijfjes en bak ze. Kruid met de barbecue kruiden en p&z.
Mix de spinazie met de ricotta. Voeg de lookstukjes toe en kruid met p&z.
Maak de bechamelsaus.

Neem de cannelloni’s. Vul ze met het spinaziemengsel. Ik doe dat met een spuitzak omdat dat makkelijk werkt.
Schik ze in een ovenschotel, laat wat ruimte ertussen zodat je ze nadien goed kan opscheppen.
Overgiet met bechamelsaus. Daarop komen de groenten en de schijfjes worst. Werk af let geraspte kaas.
Zet het in de oven op 180°C.
IMG_8263

IMG_8264

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s