Geroosterde paprika spread

Standaard

Deze spread is lekker op de boterham, als dipper bij tortilla chips. Ik maakte echt véél (hou daar dus rekening mee als je deze hoeveelheid maakt, hihi) dus maakte ik er nog een vegetarische croques mee en ook een pasta gerecht. Het pasta recept volgt nog. De croque hield eigenlijk niet veel in. Gewoon de spread op de boterham, een sneetje kaas en eventueel nog wat ananas voor de liefhebbers. Bakken – daar wat sambal op en smullen maar! 😉

Ingrediënten

  • 2 geroosterde paprika’s (uit een bokaal: 200g)
  • 2 tenen look
  • 1/2 grote ajuin (of 1 kleintje)
  • 1 cup notenmix (140g)
  • 3 flinke el mascarpone (zo’n 95g)
  • 1/2 tl pili pili
  • 1 tl gerookte paprikakruiden
  • 1 tl harissa kruiden
  • p&z

Bereiding

Snijd de ajuin in fijne blokjes en bak ze samen met de fijngeperste look.
Mix de geroosterde paprika’smet de noten en meng ze met de mascarpone en de kruiden.
Voeg de gebakken ajuinen toe.
IMG_8455

Advertenties

»

  1. Pingback: Linguini met wortel, pastinaak & geroosterde paprikaspread | elfjeskruid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s