Paprikaschotel met boterbonen, quorn & castellani pasta

Standaard

Ingrediënten

  • 250g boterbonen
  • 1 dikke ajuin
  • 500g gemengde paprikareepjes (ik nam er uit de diepvries)
  • 3 tenen look
  • 350g quorn
  • gember
  • 1/2 cup room
  • 250g heinz tomato frito
  • 2 el hot & spicy bbq kruiden
  • 2 el basilicum
  • 1 el paprikapoeder
  • p&z
  • 2 tl teriyaki saus
  • casterllani pasta

Bereiding

Kook de boterbonen zodat ze gaar zijn.
Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de fijngeperste look en geraspte gember. Voeg de paprika’s toe. Voeg de quorn toe en kruid met de bbq kruiden, p&z.
Voeg de bonen toe.
IMG_8681

Voeg de paprikakruiden, basilicum en de teriyaki saus toe.
Dan de heinz tomato frito (als je dit niet hebt is gewone passata ook goed) en de room.
IMG_8685

IMG_8686
Kook de pasta gaar en dien op.
IMG_8689

IMG_8695

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s