Rode bietenschotel met peterseliepuree en vegetarische worst

Standaard

Naar “goede” gewoonte was dit weer vrij veel… 😉

Ingrediënten

  • ongeveer 1kg aardappelen
  • 300g vegetarische worst (6 kleine worstjes)
  • 4 wortels
  • 2 rode bieten
  • 2 tenen look
  • 1 cup peterselie, fijn versneden (ik nam er uit de diepvries)
  • 3,5 cup geraspte kaas
  • 2 el kipkruiden
  • p&z

Bereiding

Schil de wortel en schil met een dunschiller sliertjes van de wortel. Bak ze samen met de fijngeperste look. Kruid met p&z
IMG_8810

Snijd de rode bieten in stukjes. Voeg ze bij de wortels.
Snijd de worst in schijfjes. Bak ze en kruid met peper, ev. zout en kipkruiden.
IMG_8812

Maak puree en voeg de peterselie toe.
IMG_8814

Neem een ovenschotel. Begin met 1/2 puree, daarop komen de groenten, 2c geraspte kaas en dan de worst.
IMG_8817

Dan de rest van de puree en nog 1,5c kaas.
Zet het in de oven.
IMG_8818

IMG_8826

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s