Vegan kokosijs

Standaard

Ik probeer wat te experimenteren met veganistisch ijs. Dit ijs was lekker van smaak, maar de substantie was niet helemaal oké. Na een nachtje harden in de diepvries werd ze echt heel hard.
Misschien de volgende keer sojaroom gebruiken i.p.v. melk. En kokosmelk i.p.v. santen, want met santen heb je toch een korreligere substantie.

Ingrediënten

  • 200g santen
  • 100g rietsuiker
  • 3,5 dl notenmelk (ik nam nut dream: met hazelnoot, amandel en cashew)
  • snufje kaneel

Bereiding

Verwarm de melk en los de santen en rietsuiker erin op. Voeg een snufje kaneel toe.
Laat het afkoelen in de koelkast en draai er ijs van.
IMG_9570

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s