Paprikapizza met geitenkaas

Standaard

Het recept voor het pizzadeeg vind je hier terug.

Ingrediënten (voor 1 pizza)

  • 1 rode paprika
  • 1 teentje look
  • 1/2 ajuin
  • 1 potje geitenkaas
  • geraspte kaas
  • paprikavlokken
  • ev. oregano
  • tomatensaus
  • mangopoeder
  • fenegriek
  • p&z

Bereiding

Snijd de paprika in kleine stukjes en bak ze. kruid de paprika met mangopoeder, fenegriek, p&z.
Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de fijngeperste look.
Neem je pizzadeeg, bestrijk het met tomatensaus. Daarop komt de ajuin en de rode paprika. Bestrooi de pizza met gemalen kaas en verdeel het potje geitenkaas erop. Kruid met paprikavlokken en eventueel wat oregano.

Bak de pizza zo’n 15 à 20 minuutjes op 220°C.
IMG_9681 IMG_9697

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s