Venkel salsa met appel

Standaard

Wij aten dit op sneetjes stokbrood en toastjes. Leuk voor bij de aperitief. 🙂

Ingrediënten

  • 1 venkelknol
  • 1 appel
  • 2 el dragon
  • 1/4 tl mangopoeder
  • p&z

Bereiding

Snijd de venkel in stukjes. Bak ze en kruid met p&z.
Snijd appel in stukjes (ik verwijderde de schil niet)
Eens de venkel bijna gaar is, voeg je de appel toe. Kruid met dragon.
IMG_9753

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s