Butter toffee ijs

Standaard

Ingrediënten

  • 250g butter toffees
  • 3 eierdooiers
  • 2,5 dl volle melk
  • 2 dl room
  • 55g vanillesuiker

Bereiding

Verwarm de melk met de butter toffees en roer tot deze gesmolten zijn.
Maak een ruban van de vanillesuiker en de eierdooiers en voeg ze toe aan de melk.
Roer tot deze de gewenste dikte heeft (je moet een streep kunnen trekken op een houten lepel en de streep moet blijven staan.)
Laat het mengsel afkoelen in de koelkast.
Draai er ijs van.
IMG_0295

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s