Vegan havermoutkoekjes met dadel

Standaard

Ingrediënten

  • 150g sojaboter
  • 160g rietsuiker
  • 100g havermout
  • 100g bloem
  • 180g amandelpoeder
  • 70g kokosolie
  • 10 dadels
  • snuf kaneel
  • snuf zout

Bereiding

Snijd de dadels in kleine stukjes.
Laat de sojaboter en kokosolie smelten. Meng er de (gezeefde) bloem, suiker, zout, kaneel, amandelpoeder, havermout en stukjes dadel onder.
Neem een lepel-maat en vorm bolletjes op je bakplaat. Neem een glas, duw deze zachtjes in de bloem en duw de bolletjes plat. Het is wat brokkelig deeg, maar je kan de koekjes wat bijwerken zodat ze mooi rond worden. 😉

Bak de koekjes op 180°C tot ze kleuren. Laat de afkoelen op een rooster.
IMG_0300

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s