Groentecurry met boterbonen

Standaard

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • 1 ajuin
  • 2 tenen look
  • gember
  • 450g boterbonen (van die dikke)
  • 1 gele paprika
  • 350g kerstomaten
  • 500g passata
  • room
  • 1 tl komijnzaad
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 tl garam masala
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl pili pili
  • p&z
  • wat groen van pijpajuintjes

Bereiding

Gaar de aubergines in de microgolf of in de oven.
Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de look en de geraspte gember.
Snijd de paprika in stukjes en voeg ze toe.
Doe alles wat aan de kant; voeg opnieuw wat olie toe en bak het komijnzaad. Voeg de andere kruiden toe (garam masala en zout nog niet). Voeg de pasata toe.
Snijd het groen van de pijpajuin in ringetjes en voeg het toe.
Voeg room toe – naar wens. halveer de kerstomaten en voeg ze toe.
IMG_3317

Ja, ’t ziet er niet zo smakelijk uit, maar ’t is wel heel lekker. 🙂
IMG_3321

Ideaal om te dippen met een broodje. 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s