Ravioli schotel met pesto, hazelnoten en kaas

Standaard

Ingrediënten

  • 500g ravioli (met kaas)
  • 400g mozzarella (ik nam rechthoekige)
  • 20 cl zure room
  • 2 ajuinen
  • 2 tenen look
  • gember
  • 1 potje zongedroogde tomaten
  • 1 courgette
  • 3 el pesto
  • 100g hazelnoten
  • 1 flinke el harissa kruiden
  • p&z

Bereiding

Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de look en gember.
Snijd de courgette in stukjes en voeg ze toe. Kruid met p&z en harissakruiden.
IMG_4013
Mix of vijzel de noten en voeg ze toe. Laat nog even meebakken.
IMG_4014 IMG_4015

Laat de gedroogde tomaten uitlekken op keukenpapier. Snijd ze in stukjes en voeg ze toe.
IMG_4016

Voeg de zure room en de pesto toe. Alsook de passata. Kruid met p&z en eventueel nog wat extra harissakruiden.
IMG_4018

Kook de ravioli gaar en voeg ze bij de saus.
IMG_4019
Snijd de mozzarella in schijfjes. Ik nam van die langwerpige.
IMG_4020

Neem een ovenschotel.
Leg de helft van de ravioli + saus erin. Dan de mozzarella – kruid deze met peper en paprikapoeder –  weer wat pasta +saus en als laatste geraspte kaas.
IMG_4022 IMG_4023 IMG_4025

Bak het in de oven op 200°C tot het gaar is. 🙂
IMG_4027

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s