vegan hazelnoten-appeltaart

Standaard

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 3 appels
  • 100g zelfrijzende bloem
  • 150g boter (plantaardig)
  • 55g rietsuiker
  • 55g vanillesuiker
  • 200 ml sojamelk
  • 150g hazelnoten
  • 50g kokosrasp
  • 1 el bakpoeder
  • snuf kaneel
  • snuf zout

Bereiding

Bak je bladerdeeg blind voor.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd er schijfjes van.
Mix de hazelnoten tot ze fijn zijn. Zeef de bloem en de bakpoeder en voeg ze toe.
IMG_5016
Voeg de suikers, de kokos en het zout en de kaneel toe.
Verwarm de boter zodat ze zacht wordt. Meng hier de melk en het hazelnotenmengsel onder.
Neem je gebakken bladerdeeg. Doe het mengsel erop en zet het zo’n 30 tot 45 minuten in een oven van 180°C.
IMG_5020 IMG_5023

IMG_5025

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s