Hartige worteltaart met vijgen

Standaard

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 1 grote ajuin
  • 3 wortels
  • 3 el vijgen-dadel chutney
  • 6 gedroogde vijgen
  • 1 bol mozzarella
  • flink wat geraspte kaas
  • 1/4 tl pili pili kruiden
  • p&z

Bereiding

Bak het bladerdeeg blind voor/
Snijd de ajuin fijn en bak deze.
Schil de wortels, snijd ze in halve ringen en voeg ze bij de ajuin. Kruid met pili pili, peper en zout.
IMG_5780
Snijd de gedroogde vijgen in stukjes.
Snijd de mozzarella in schijfjes.
Bestrijk het bladerdeeg met de chutney. daarop komen de groentjes, dan de gedroogde vijgen en de kazen.
IMG_5781 IMG_5782
IMG_5783IMG_5784

Bak de taart op 180°C tot het een mooi korstje heeft.
IMG_5786

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s