Aubergine lasagne met linzen

Standaard

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • 1 ui
  • 2 tenen look
  • 1 rode paprika
  • 250 g linzen (ik nam moong dal chili linzen)
  • lasagnevellen
  • 750 ml passata
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • 1 tl garam massala
  • kaassaus (75 g boter, 75 g bloem, 7,5 dl melk, p&z, nootmuskaat, geraspte kaas)

Bereiding

Snijd de ui fijn en bak ze samen met de fijngeperste look.
Schil de aubergine (hoeft niet persé). Snijd ze in lange schijfjes en grill ze.
Voeg de passata bij de ajuin en voeg de (gare) linzen toe. kruid met komijnpoeder en garam masala.
Maak de kaassaus.
Neem een ovenschotel. En werk met laagjes tot alles op is. Ik verdeelde de aubergines over 2 lagen.
De bovenste laag wordt kaassaus.
Plaats het in de oven tot het gaar is.
IMG_5814 IMG_5819 IMG_5820

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s