Pasta met vegan aubergine kaassaus

Standaard

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 ui
  • 2 tenen look
  • 1 cup + 1/2 cup vegan kaassaus
  • 4 el bruchetta kruiden
  • 250 g pasta (ik nam volkoren spirelli. Droog gewogen)
  • p&z

Bereiding

Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de fijngeperste look.
Snijd de aubergine in stukjes en voeg ze bij de ajuin. Kruid met peper en zout en het bak tot alles gaar is
IMG_6103

Kook de pasta gaar.
Doe de kaassaus bij de groenten en kruid met bruchetta kruiden. Voeg de pasta toe en serveer.
IMG_6104IMG_6105
IMG_6107IMG_6109

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s