Witte kool met wortel en vegetarische balletjes

Standaard

Ingrediënten

  • 1/4 witte kool (hier was dat zo’n 370 g)
  • 3 wortels
  • 2 tenen look
  • gember
  • 1 ui
  • 400 g vegetarische balletjes
  • sojaroom (naar wens)
  • 3 el pesto
  • 1 el berbere kruiden
  • p&z
  • ong. 250 g fusilli tricolore pasta (droog gewogen)

Bereiding

Snijd de ajuin in 1/4 ringen en bak ze samen met de fijngeraspte gember en fijngeperste look.
Snijd de kool in kleine stukjes en voeg ze toe.
Snijd de wortels in schijfjes en voeg ze toe.
IMG_6434
Doe de groentjes wat aan de kant en voeg de balletjes toe. Ik halveerde de helft en de andere liet ik volledig. Kruid met berbere kruiden, peper en zout.
IMG_6435
Voeg de pesto en sojaroom toe.
IMG_6437
Kook de pasta gaar en serveer.
IMG_6438

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s