Vegan gehakt parmentier

Standaard

Ingrediënten

  • aardappels
  • 3 ajuinen
  • gedroogde ajuintjes
  • 100 g vegan kaas (ik nam chili wilmersburger)
  • 2 tenen look
  • scheut passata
  • 400 g vegan gehakt
  • 2 el basilicum (ik gebruikte gedroogde)
  • 1/2 tl pili pili
  • p&z

Bereiding

Kook de aardappeltjes gaar. Maak er puree van.
Bak 2 ajuinen, deze komen nu bij de puree. Voeg wat gedroogde ajuintjes toe naar wens.
Bak de andere ajuin samen met de look.Voeg het gehakt toe en kruid. Laat het even bakken en voeg wat passata toe.
IMG_6801
Rasp de kaas.
Neem een ovenschaal. Doe het gehakt in de ovenschotel en strooi er de geraspte kaas over.
IMG_6802
Daarop komt de puree. Zet het even in de oven / en onder de grill voor een korstje.
IMG_6803

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s