Farfallesalade met tomaten en olijven

Standaard

Deze pastasalade is zowel warm als koud lekker. Je kan deze ook perfect maken als bijgerecht bij een barbecue.

Ingrediënten

  • 350 g volkoren farfalle (vlinderpasta of strikjespasta)
  • 500 g kerstomaten
  • 3 tenen look
  • 100 g groene olijven
  • 1 bokaal gedroogde tomaten
  • 1 el balsamico azijn
  • p&z

Bereiding

Kook de pasta.
Snijd de olijven en gedroogde tomaten in stukjes.
Pers de look fijn en bak ze wat aan. Voeg de olijven en zongedroogde tomaten toe. Zet het vuur af.
Voeg de pasta toe meng.
Halveer de kerstomaten en doe ze bij de rest.
Kruid de pastasalade met peper en zout en voeg balsamicoazijn toe.
IMG_6814

Je kan nog wat blaadjes basilicum of rucola toevoegen, mooi voor het uitzicht én lekker. 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s