Quiche met paprika en geitenkaas

Standaard

Ingrediënten

  • 1 vel kruimeldeeg (of bladerdeeg)
  • zo’n 80 g zachte geitenkaas
  • 2 rode paprika’s
  • 1 ajuin
  • 2 tenen look
  • 4 eieren
  • 2 dl room
  • 100 g geraspte kaas
  • verse koriander (naar wens toevoegen)
  • p&z
  • 2 groene pepers (uit een bokaal. Die zijn eigenlijk helemaal niet straf)
    IMG_6931

Bereiding

Bak het deeg blind voor.
Snijd de ajuin fijn en bak ze samen met de geperste look. Snijd de paprika in reepjes en bak ze mee. Kruid met peper en zout.
IMG_6930
Klop de eieren los en meng ze met de room. Kruid met peper, zout en koriander. Doe de geraspte kaas erbij en meng goed.
Snijd de groene pepers in ringetjes.
Neem het gebakken deeg en leg er de groenten op. Eerst de paprika en dan de pepertjes.
IMG_6933 IMG_6934
Daarop komt de geitenkaas en daarna het ei-mengsel.
IMG_6936 IMG_6937

Bak het zo’n half uurtje op 180°C.
IMG_6940 IMG_6944

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s