Wortelquiche met feta

Standaard

Ingrediënten

  • 1 vel kruimeldeeg of bladerdeeg
  • 1 ajuin
  • 2 tenen look
  • 1 grote en 1 normale wortel (hier was dat zo’n 370 g ongeschild gewogen)
  • 3 eieren
  • 2,5 dl room
  • 150 g feta
  • 2 el koriander, vers & gesneden
  • p&z

Bereiding

Bak het deeg blind voor.
Snijd de ajuin fijn en bak ze met de geperste look. Schil de wortel en snijd deze in schijfjes. Doe de wortel bij de ajuin en laat ze wat garen. Kruid met peper en zout.
Klop de eitjes los met de room en kruid met peper en zout. Voeg de koriander toe.
Verkruimel de feta.
Neem je gebakken deeg en beleg het met de groentjes.
IMG_6964
D
aarop komt de feta en daarop het ei/room mengsel.
IMG_6965 IMG_6966
Bak het zo’n half uurtje op 180°C.
IMG_6967

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s