Kaaspizza met tomaat

Standaard

Dit recept is goed voor 1 pizza.
Ingrediënten

  • pizzadeeg
  • 1/2 ajuin
  • 1 teen look
  • 2 kleine tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • feta
  • geitenkaas (ik nam zachte)
  • geraspte kaas
  • groene peper (ik nam er uit een bokaal)
  • pikante kruiden
  • tomatensaus
  • p&z

Bereiding

Maak het pizzadeeg.
Bak de fijngesneden ajuin met de fijngeperste look en kruid het met peper en zout.
Snijd de groene peper in fijne ringetjes. Ontpit de tomaten en snijd ze in stukjes.
Snijd de mozzarella in schijfjes en verbrokkel de feta.

Neem je pizzadeeg en bestrijk het met tomatensaus. Daarop komen de gebakken ajuintjes, dan de peper ringen, tomaatblokjes, feta, doe hier en daar wat geitenkaas op en beleg de pizza met de schijfjes mozzarella. Bestrooi ze uiteindelijk met geraspte kaas. Doe er naar wens nog wat pikante kruiden over en bak de pizza zo’n 15 à 20 minuutjes op 220°C.
IMG_6970

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s