Aardappelschotel met oude kaas en vegetarische wokreepjes

Standaard

Ik vond dit een heerlijk receptje. En je hebt niet veel afwas, da’s ook altijd mooi meegenomen! 😉 Ik maakte het in een pan die ook in de oven kan (met deksel) maar je kan dit evengoed in een ovenschaal maken.

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 2 ajuinen
  • 2 tenen look
  • 175 g gekruide vegetarische wokreepjes (ik nam er uit de Aldi)
  • geraspte kaas
  • 200 g oude kaas
  • 1 bokaal zongedroogde tomaten
  • 2 el peterselie
  • p&z

Bereiding

Schil de aardappels, snijd ze in stukjes en blancheer ze.
Snijd de ajuinen fijn en bak ze. Voeg de fijngeperste look en de wokreepjes toe. Kruid met wat peper.
IMG_7293
Snijd de oude kaas in blokjes.
Haal de wokreepjes + ajuinen uit de pan en zet die even apart.
Doe wat boter in de pan en laat ze smelten. Doe de aardappelblokjes erin. kruid ze met peterselie, p&z en roer.
IMG_7294
Verdeel de wokreepjes erop.
IMG_7295
Doe de blokjes oude kaas erop en bestrooi met geraspte kaas.
IMG_7296 IMG_7297
Doe het deksel op de pan en zet het even in de oven tot de kaas gesmolten is.
IMG_7298 IMG_7300

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s