Pastaschotel met chick’ pieces, courgette en kruidenkaas

Standaard

Ingrediënten

  • 500 g pasta (ik nam filei calabria)
    IMG_7277
  • 1 ajuin
  • 2 tenen look
  • 2 courgette
  • 160 g chick ‘ pieces (greenway)
  • 4 el kruidenkaas
  • 3 à 3,5 dl room
  • 1 el kipkruiden
  • geraspte kaas
  • p&z

Bereiding

Snijd de ajuin fijn en bak ze met de geperste look. Kruid met peper en zout.
Voeg de kipstukjes toe en laat ze meebakken. Kruid met kipkruiden en voeg de room en kruidenkaas toe.
IMG_7278 IMG_7279
Snijd de courgettes in lange schijfjes.
Kook de pasta bijna gaar.
Vet een ovenschotel in met olie en ga als volgt te werk:

1/2 van de pasta – 1/2 van de saus met kipstukjes – courgettes – pasta – saus met kipstukjes – courgettes en werk het af met geraspte kaas.
IMG_7280 IMG_7281 IMG_7282 IMG_7283 IMG_7284

Bak het zo’n 30 à 40 minuten op 180°C.
IMG_7286 IMG_7287

Advertenties

»

  1. Vanavond al voor de 3e keer gemaakt, aangepast zodat het vegan is, en het wordt iedere keer lekkerder en lekkerder! Toprecept 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s