Broccoli quiche met mozzarella

Standaard

Ingrediënten

  • deeg
  • 2 ajuinen
  • 2 tenen look
  • 1 broccoli
  • 1 bol mozzarella
  • 3 eitjes
  • 2 tenen look
  • geraspte kaas
  • p&z

Bereiding

Bak het deeg voor.
Snijd de ajuinen fijn en bak ze samen met de fijngeperste look.
Kook (of stoom) de broccoli beetgaar.
Snijd de mozzarella in schijfjes.
Kluts de eitjes los met de room. Kruid met peper en zout en voeg wat geraspte kaas toe.
Neem je deeg, beleg het met de ajuinen en de broccoli.
Daarop komen de mozzarella schijfjes en het beslag. En als laatste nog wat extra geraspte kaas.
IMG_7665
Bak het zo’n 30 à 40 minuten op 200°C.
IMG_7666IMG_7667

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s